Tervetuloa Koto Hotelliin!Modernisti maalainen hotelli keskellä Suomea

Alla on kuvakaruselli. Selaa kuvia pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle tai napauttamalla Seuraava- ja Edellinen-painikkeita.
Dia 1
Dia 2
Dia 3
Dia 4
Dia 5
Dia 6
Dia 7
Dia 8

Koto Hotel Pihtipudas

Luokitus : 3.5

Tätä on Koto

Lue lisää

Koto Hotellin liikkeelle panevana voimana on rakkaus kotiseutuun, ja tästä Koto Hotelli on myös saanut nimensä. Yhtä lailla nimi viittaa kotoisaan ja kodinomaiseen ympäristöön, jonka luominen on meille yrittäjille tärkeää. Arvomme ovat aitous, kotoisan hyvä palvelu sekä luonnon ja kanssaihmisten kunnioitus.

Haluamme kutsua muualta tulevat kulkijat viihtymään meille rakkaaseen hotelliin ja tutustumaan Pihtiputaaseen – tähän kauniiseen Sydän-Suomen helmeen, sen ainutlaatuiseen luontoon, elämäntapaan ja tunnelmaan.

Pysäköinti on ilmaista hotellin omalla pysäköintialueella, ja meillä on kaksi sähköautojen latauspistettä, jotka toimivat Virran sovelluksella. Voit myös saapua linja-autolla, sillä Nelostien linja-autopysäkki on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellilta.

Kun varaus on vahvistettu ja maksettu etukäteen, voit saapua oman aikataulusi mukaisesti vastaanottomme aukiolosta riippumatta. Ilmoita vain meille, että saavut myöhään, niin lähetämme sinulle tekstiviestillä koodin ja sähköpostitse ohjeet myöhäistä saapumista varten.

Nähtävyydet

Näytä kaikki

Palkinnot

Ota yhteyttä

Näytä kaikki