Meillä on 13 huonetta. Niistä seitsemän on tilavia yhden hengen huoneita, joissa on 120 cm leveä vuode. Standardi kahden hengen huoneita kahdella vuoteella, jotka voidaan pedata toiveiden mukaan parivuoteen tai twin-muotoon, on kolme. Suurempia Superior kahden hengen huoneita on kaksi, ja lisäksi meillä on sviitti omalla saunalla. 

Kaikki huoneemme sijaitsevat toisessa kerroksessa ja kulku huoneisiin on portaita pitkin. Hotellissa ei ole hissiä.

Mukavat vuoteemme antavat sinulle hyvät yöunet, ja maaseutupitäjä ympäristönä tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan yöpymisen. Huoneissa on ilmainen nopea Wi-Fi, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus sekä jääkaappi.

Koirat ovat tervetulleita yhteen standardi kahden hengen huoneeseemme ja yhteen yhden hengen huoneeseemme. Jos matkustat lemmikin kanssa, ota meihin yhteyttä etukäteen varmistaaksesi, että lemmikkihuone on saatavilla.

Pysäköinti on ilmaista hotellin omalla pysäköintialueella hotellin pihassa. Pysäköintialueella on virta.fi sähköautojen latauspiste kahdelle autolle. Nämä paikat on varattu vain sähköautoille. 

Pysäköintialueella ja hotellin yleisissä tiloissa on kameravalvonta. 

Vastaanottomme on avoinna joka päivä klo 15 – 20, mutta kun varauksesi on vahvistettu ja maksettu, voit saapua myös vastaanottomme aukioloajan jälkeen LivionKey-avainautomaattimme ansiosta. Ilmoita vain meille, että saavut myöhään, ja lähetämme sinulle koodin ja ohjeet omatoimista saapumista varten.