Koto Hotelli – modernisti maalainen

Koto Hotelli on rohkeasti erilainen maaseutuhotelli. Löydät meidät keskeltä Suomea vireästä Pihtiputaan pitäjästä Nelostien varrelta. Liikuntaa, kulttuuria, ikiaikaisia luonnon ihmeitä, hiljaisuutta. Sydän-Suomen puhdasta ilmaa.

Koto hotellin sisääntulo, hotelil Pihtiputaalla

Kauniin keskellä

Koto Hotellissa sinua ympäröi keskisuomalaisten taiteilijoiden taide. Huoneidemme kotoisan tyylikäs sisustus on ilo silmälle, ja ikkunoista avautuu rauhallinen kyläraitti, jonka varrelta löydät palveluja ja ostospaikkoja. Pihtiputaan upeat luontopolut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Pihtiputaalla on myös kaksi upeaa hiekkarantaa.

Tyyni järvi

Näe ja koe

Jos sinua kiinnostaa Pihtiputaan ja lähiseudun runsas ja monipuolinen kulttuuri- ja urheilutarjonta, voit kävellä tai pyöräillä meiltä vaikkapa seuraamaan naisten lentopallon SM-liigatason kotiottelua tai raveja idyllisiin hiekkarannan maisemiin.

Talvimetsä
    Loading...

Koto Hotelli Pihtipudas

Olet lämpimästi tervetullut levähtämään yöksi pitkällä ajomatkalla tai viihtymään pidempään. Juuri sopivan pehmeä sänky ja mukava tyyny takaavat makeat yöunet ja virkistävät päivänokoset. Huoneidemme kotoisan tyylikäs sisustus on ilo silmälle, ja ikkunoista avautuu rauhallinen kylänraitti, jonka varrelta löydät palveluja ja ostospaikkoja.

Kaikissa huoneissa on kylpyhuoneen lisäksi tv, jääkaappi, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus ja ilmainen wifi. Huoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa ja niihin kuljetaan portaita pitkin.

Kun astut ulos hotellistamme, löydät kävelymatkan päästä upeat ulkoilureitit, vesistöt, luontopolut ja eloisan kylän palvelut. Meillä on aina viimeisin tieto Pihtiputaan ja lähiseudun tapahtumista, ja autamme mielellämme, jos haluat esimerkiksi varata liput konserttiin tai käydä seuraamassa naisten lentopallon LiigaPlokin kotiottelua, jotka pelataan 200 metrin päässä hotellilta.

Kuntosalimme Koto Gym valmistui lokakuussa 2022. Se on vain vieraidemme käytössä pienestä lisämaksusta. Kuntosalin käyttöoikeuden voit lisätä varauksellesi huonevarauksen tekemisen yhteydessä.

Koto Hotellissa yövyt turvallisesti ja halutessasi kontaktittomasti. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista 24/7 automaattisen avainkarusellimme avulla, kun varauksesi on vahvistettu ja maksettu. Ilmoita vain meille, jos haluat kontaktittoman yöpymisen tai jos saavut myöhään, ja lähetämme sinulle koodin ja ohjeet omatoimista sisään- ja uloskirjautumista varten.

Pysäköinti on ilmaista hotellin omalla, kameravalvotulla pysäköintipaikalla. Sähköautoille on kaksi latauspistettä. 

Hotellin majoitustilat on remontoitu vuonna 2019, ja sisääntulokerroksen vastaanotto-, ravintola- ja aulabaari- sekä kokoustilojen remontti valmistui helmikuun 2020 lopulla. 

Find us!

Click here for directions.

Koto Uutiset


You are now subscribed