Koto Hotelli – modernisti maalainen

Koto Hotelli on rohkeasti erilainen maaseutuhotelli. Emme ole Lapissa emmekä Etelä-Suomessa vaan Keski-Suomen sykkeessä Pihtiputaalla; sporttia, kulttuuria, ikiaikaisia luonnon ihmeitä, hiljaisuutta, Sydän-Suomen puhdasta ilmaa.

Koto hotellin sisääntulo, hotelil Pihtiputaalla

Kauniin keskellä

Koto Hotellissa sinua ympäröi keskisuomalaisten taiteilijoiden taide. Huoneidemme kotoisan tyylikäs sisustus on ilo silmälle, ja ikkunoista avautuu rauhallinen kyläraitti, jonka varrelta löydät palveluja ja ostospaikkoja. Pihtiputaan upeat luontopolut ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tyyni järvi

Näe ja koe

Jos sinua kiinnostaa Pihtiputaan ja lähiseudun runsas ja monipuolinen kulttuuri- ja urheilutarjonta, voit kävellä tai pyöräillä meiltä vaikkapa seuraamaan naisten lentopallon SM-liigatason kotiottelua tai raveja idyllisiin hiekkarannan maisemiin.

Talvimetsä
    Loading...

Koto Hotelli Pihtipudas

Olet lämpimästi tervetullut levähtämään yöksi pitkällä ajomatkalla tai viihtymään pidempään. Juuri sopivan pehmeä sänky ja mukava tyyny takaavat makeat yöunet ja virkistävät päivänokoset. Huoneidemme kotoisan tyylikäs sisustus on ilo silmälle, ja ikkunoista avautuu rauhallinen kylänraitti, jonka varrelta löydät palveluja ja ostospaikkoja.

Kaikissa huoneissa on kylpyhuoneen lisäksi tv, jääkaappi, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus ja ilmainen wifi. Hotellivieraiden käytössä on sauna.

Kun astut ulos hotellistamme, löydät kävelymatkan päästä upeat ulkoilureitit, vesistöt, luontopolut ja eloisan kylän palvelut. Meillä on aina viimeisin tieto Pihtiputaan ja lähiseudun tapahtumista, ja autamme mielellämme, jos haluat esimerkiksi varata liput konserttiin tai käydä seuraamassa naisten lentopallon LiigaPlokin kotiottelua, jotka pelataan 200 metrin päässä hotellilta.

Hotellin majoitustilat on remontoitu vuonna 2019, ja sisääntulokerroksen vastaanotto-, ravintola- ja aulabaari- sekä kokoustilojen remontti valmistui helmikuun 2020 lopulla. Poikkeustilan aikana ravintolamme on viranomaisten ohjeita noudattaen suljettuna, ja avaamme nämä palvelut poikkeustilan päätyttyä.

Our Instagram

Tervetuloa pitämään kokouksia, pieniä tilaisuuksia ja vaikka pienen porukan juhlia Koto Hotellin uuteen, inspiroivaan #kabinetti’in! Noudatamme nyt kymmenen hengen maksimia, ja kesäkuun alusta lähtien isommatkin joukot ovat tervetulleita. Suuren pyöreän pöydän ääreen mahtuu kotoisasti toistakymmentä henkeä, ja sitä voi pienentää tarpeen mukaan. Tilassa on moderni #kokoustekniikka, ja järjestämme toivomusten mukaan myös tarjoilun. Annamme mielellämme lisätietoja puhelimitse tai sähköpostilla, info@kotohotel.fi tai 014 562 110. #kokoustila #juhlatila #hotelli #keskisuomi #pihtipudas
☀️☀️
Welcome to have meetings, small events, or maybe a celebration for a small group in Koto Hotel's new, insipring #cabinet! At the moment, we are complying with the 10-person maximum, and from the start of June, also larger groups are welcome. About a dozen people fit comfortably around the big round table, and the table can be made smaller for smaller groups. The space has modern meeting technology, and we are also happy to arrange catering according to your wishes. We would be pleased to tell you more on the telephone or by email, info@kotohotel.fi or +358 14 562 110. #meetingroom #centralfinland #hotel #marimekko #designMeidän molempien Koto Hotellin yrittäjien, Sirpan ja Annelin, äidit korostivat aina rehellisyyttä, ahkeruutta, kaiken työn arvostamista, kanssaihmisten auttamista ja sinnikkyyttä vaikeuksien edessä. Meillä oli onnea, sillä äitimme liittivät meidät sukumme vahvojen naisten ketjuun. Sirpan äiti Marja-Liisa on ollut keittiöapulainen, emäntä Pokin baarissa Pihtiputaalla ja laitosapulainen terveyskeskuksessa. Annelin äiti Elsa oli muun muassa hitsari Strömbergin tehtaalla sekä baari- ja pesulayrittäjä. Sirpan mummo Rauha teki elämäntyönsä sairaala-apulaisena, Annelin Anna-mummo Arabian tehtaalla. Ihania ihmisiä, lämpimiä persoonia ja ahkeria työntekijöitä. He ovat ajatuksissamme nyt äitienpäivän aikaan. Kiitos hyvistä elämän eväistä – ja onnellista äitienpäivää kaikille äideille!
💕
The mothers of both Koto Hotel's owners, Sirpa and Anneli, always emphasised honesty, industriousness, the value of all work, helping others, and steadfastness in the face of difficulties. We were lucky, because our mothers linked us to the chain of strong women in our families. Sirpa's mother Marja-Liisa has worked as kitchen maid, manager of Ploki Baari in Pihtipudas, and as hospital auxiliary in Pihtipudas health centre. Anneli's mother Elsa worked as welder at Strömberg factory as well as owning a cafe and then dry cleaner's, among others. Sirpa's grandmother Rauha performed her life's work as nurse assistant and Anneli's grandmother Anna at the Arabia factory. Wonderful people, warm personalities and hard workers. They are in our thoughts now when Mother's Day is nearly here. Thank you for the good foundation for life you have given us - and happy Mother's Day to all mothers!Kesäsuunnitelmissa on vielä paljon poikkeusajan tuomia epävarmuustekijöitä, mutta unelmat ovat sallittuja. Koto Hotellin kotikunnassa Pihtiputaalla luonto tarjoaa monia #lomaelämys’ksiä, joista osaan voit tutustua oheisella videolla. Peukku #kotimaanmatkailu’lle ja sille, että päästään nauttimaan siitä tulevana kesänä! #keskisuomi #matkailu #hotelli #100syytämatkaillasuomessa 🌞
#Summerplans are still subject to many uncertainties because of the exceptional times, but dreaming is allowed. In Koto Hotel’s home village #Pihtipudas, #nature offers many lovely holiday experiences - get a peek of some of them in this #video. Thumbs up for #domestictravel and to us being able to enjoy it in the coming summer! @centralfinland #centralfinland @visitjyvaskyla #travel #travelphotography #naturetravel #naturelovers #hotel #kotohotel #finland #visitfinland🇫🇮Kun moni asia on nyt siirrettävä tulevaisuuteen, on hyvä olla jotakin, jota odottaa. Siksi teimme Koto Hotellin omat lahjakortit. Ostamalla netistä lahjakortin voit antaa jollekulle mukavaa odotettavaa. Meillä on toistaiseksi kaksi erilaista korttia: toisella voit lahjoittaa #hotellielämys’ksen eli #majoitus- ja #ravintola’palveluja, toisella aikaa #biljardi’n pelaamiseen. Löydät kortit linkin takaa nettisivultamme www.kotohotel.fi. Kun kortti on maksettu, saat sen liitetiedostona sähköpostiisi. Voimme myös pienestä maksusta lähettää lahjakortin postitse. #lahjakortti #kotohotel #centralfinland #100syytämatkaillasuomessa ☀️☀️☀️
When so many things have to be postponed into the future at the moment, it is good to have something to look forward to. That is why we created Koto Hotel’s own gift vouchers. When you buy a #giftvoucher online, you can give someone something nice to look forward to. At the moment, we have two different vouchers: one for giving a #hotel experience, i.e., accommodation and #restaurant services, and another for #billiards playing time. You can find the gift vouchers behind the link on our website www.kotohotel.fi. When the gift card has been paid, you will get it as an attachment in your email. We can also send it in the post for a small fee.Aurinko paistaa tasapuolisesti kaikille nyt poikkeusoloissakin – ja ne ovat koetelleet myös meitä. Jouduimme valitettavasti lomauttamaan kaksi työntekijäämme, jotka ehtivät jo päästä hienosti työnteon alkuun. Olemme noudattaneet tunnollisesti viranomaisten ohjeita, ja suljimme ravintolan oma-aloitteisesti pari viikkoa sitten. Hotelli on edelleen auki, ja joka viikko meillä on ollut iloksemme jokunen yöpyjä. Majoittuminen onnistuu desinfioiduissa tiloissamme ilman ihmiskontakteja avainautomaattimme ja verkkomaksamisen ansiosta. 
Tänään haluamme kertoa teille kaikille, että Koto Hotellissa asuu toivo. Käytämme kaiken nyt vapautuvan ajan uuden suunnitteluun. Me olemme nimittäin päättäneet selviytyä, ja päällimmäisenä on usko tulevaan. Samaa toivomme teille kaikille, joten voimia jokaiselle tähän poikkeukselliseen aikaan!
☀️☀️☀️
The sun shines equally to everyone also in these exceptional circumstances – and these are trying times also for us. Unfortunately, we had to temporarily lay off our two employees, who already had a great start and had become valuable members of the Koto team.  We have scrupulously followed the authorities' directions and proactively closed the restaurant a couple of weeks ago. The hotel is still open, and we are glad to say that we have had some guests staying every week. Our guests can stay in the disinfected rooms without human contact thanks to our automated key carousel and online payment system. 
Today, we want to tell you all that hope lives in Koto Hotel. We spend all the time that has now been freed up planning for the future. That is because we have decided to survive, and uppermost in our minds is belief in the future. We wish the same for everyone and send you all our wishes for strength in this exceptional and trying time!Pieni paikkakunta on paras paikka niin normiarkena kuin poikkeusoloissakin. Täällä pienen kunnan pienessä #hotelli’ssa ei ole ihmispaljoutta, ja kasvokkain palvelemista korvaa tarvittaessa talotekniikkamme. Esimerkiksi #avainautomaatti’mme mahdollistaa omatoimisen sisääntulon ja uloskirjautumisen. Maksut hoituvat verkkosivullamme tai antamalla luottokorttitiedot numeroon 014 562 110. Olemme tehostaneet siivoamista ja teemme päivittäin #desinfiointi’
kierroksia. Aamiaisen toimitamme pyynnöstä huoneen jääkaappiin samoin kuin vaikkapa juomia. Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia, ja haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen ja miellyttävän käynnin. 
Alakerran #ravintola’mme ja #baari’mme eivät ole poikkeusvaiheen aikana auki yleisölle. Vieraamme voivat kuitenkin nauttia ruokaa tai juomia siellä siten, että henkilömäärä pysyy pienenä ja etäisyydet säilyvät turvallisella tasolla. Muutkin kuin hotellin asukkaat ovat tervetulleita pelaamaan #biljardi’a ja ruokailemaan viranomaisten edellyttämissä pienissä ryhmissä. Järjestämme sen mielellämme, kun teette varauksen etukäteen. 🏡🏡🏡 A small town is the best place, both in normal daily life and in exceptional situations. Here, in our small #hotel in a small country town, there are no crowds, and face-to-face service can be replaced by technology. For example, via our #automatedkeycarousel you can check in and out on a fully self-service basis, and payments can be made online, either by booking on our website or by calling us on +358 14 562 110. We have intensified our cleaning system and make daily #disinfection rounds. We can deliver your breakfast, drinks etc. to the fridge in your room. We follow the authorities' guidelines carefully and want to offer our customers a safe and pleasant visit.
During the current exceptional situation, our downstairs #restaurant and #bar are not open to the public. Our hotel guests can, however, enjoy a meal or a drink there so that distances remain at a safe level. Other customers are also welcome to come to play pool or to have a meal in small groups, as directed by the authorities. We are happy to arrange this if you make a reservation in advance. #centralfinlandKoto Baari aloittaa säännöllisen palvelun. Tämän loppuviikon palvelemme iltaisin: tänään torstaina klo 18–22, perjantaina ja lauantaina klo 18–24 ja sunnuntaina klo 18–22. Ensi maanantaista lähtien palvelemme myös päivällä: ma–to ja su klo 12–22, pe ja la klo 12–24. Varaa myös paikkasi nauttimaan runsas Koto Aamiainen! Se tarjoillaan arkisin klo 07-09, ja sen hinta on 12,50 €. Tee aamiaisvaraus numerosta 014 562 110 tai info@kotohotel.fi. #baari #aamiainen #hotelli #pihtipudas #kotohotelli
✨✨✨
Koto Bar starts regular service. For the rest of this week, we will be open in the evenings, today Thursday from 6 pm to 10 pm, Friday and Saturday from 6 pm to 12 midnight and on Sunday from 6 pm to 10 pm. Starting next Monday, we will also serve during the day, Monday-Thursday and Sunday from 12 noon to 10 pm and on Friday and Saturday from 10 am to 12 midnight. Also reserve your place to enjoy a tasty Koto Breakfast! It is served Monday – Friday from 7 to 9 am, the price is EUR 12.50. Make your breakfast reservation by calling 014 562 110 or by email at info@kotohotel.fi. #bar #breakfast #hotel #centralfinland

Find us!

Click here for directions.

Koto Uutiset


You are now subscribed