Koto Hotelli – modernisti maalainen

Koto Hotelli on rohkeasti erilainen maaseutuhotelli. Emme ole Lapissa emmekä Etelä-Suomessa vaan Keski-Suomen sykkeessä Pihtiputaalla; sporttia, kulttuuria, ikiaikaisia luonnon ihmeitä, hiljaisuutta, Sydän-Suomen puhdasta ilmaa.

Koto hotellin sisääntulo, hotelil Pihtiputaalla

Kauniin keskellä

Koto Hotellissa sinua ympäröi keskisuomalaisten taiteilijoiden taide. Huoneidemme kotoisan tyylikäs sisustus on ilo silmälle, ja ikkunoista avautuu rauhallinen kyläraitti, jonka varrelta löydät palveluja ja ostospaikkoja. Pihtiputaan upeat luontopolut ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Tyyni järvi

Näe ja koe

Jos sinua kiinnostaa Pihtiputaan ja lähiseudun runsas ja monipuolinen kulttuuri- ja urheilutarjonta, voit kävellä tai pyöräillä meiltä vaikkapa seuraamaan naisten lentopallon SM-liigatason kotiottelua tai raveja idyllisiin hiekkarannan maisemiin.

Talvimetsä
    Loading...

Koto Hotelli Pihtipudas

Olet lämpimästi tervetullut levähtämään yöksi pitkällä ajomatkalla tai viihtymään pidempään. Juuri sopivan pehmeä sänky ja mukava tyyny takaavat makeat yöunet ja virkistävät päivänokoset. Huoneidemme kotoisan tyylikäs sisustus on ilo silmälle, ja ikkunoista avautuu rauhallinen kylänraitti, jonka varrelta löydät palveluja ja ostospaikkoja.

Kaikissa huoneissa on kylpyhuoneen lisäksi tv, jääkaappi, teen- ja kahvinkeittomahdollisuus ja ilmainen wifi. Hotellivieraiden käytössä on sauna.

Kun astut ulos hotellistamme, löydät kävelymatkan päästä upeat ulkoilureitit, vesistöt, luontopolut ja eloisan kylän palvelut. Meillä on aina viimeisin tieto Pihtiputaan ja lähiseudun tapahtumista, ja autamme mielellämme, jos haluat esimerkiksi varata liput konserttiin tai käydä seuraamassa naisten lentopallon LiigaPlokin kotiottelua, jotka pelataan 200 metrin päässä hotellilta.

Koto Hotellissa yövyt turvallisesti ja halutessasi kontaktittomasti. Sisään- ja uloskirjautuminen on mahdollista 24/7 automaattisen avainkarusellimme avulla, kun varauksesi on vahvistettu ja maksettu. Ilmoita vain meille, jos haluat kontaktittoman yöpymisen tai jos saavut myöhään, ja lähetämme sinulle koodin ja ohjeet omatoimista sisään- ja uloskirjautumista varten.​​​​​​​

Hotellin majoitustilat on remontoitu vuonna 2019, ja sisääntulokerroksen vastaanotto-, ravintola- ja aulabaari- sekä kokoustilojen remontti valmistui helmikuun 2020 lopulla. 

Our Instagram

Tällaista palautetta on hienoa saada, koska asiakkaan hyvinvointi ohjaa kaikkea tekemistämme. Etenkin näinä aikoina hyvinvointiin kuuluu olennaisesti terveysturvallisuus. Siksi olemme valinneet tekniset järjestelmät, jotka antavat asiakkaillemme mahdollisimman laajan valinnanvapauden: palvelemme joko turvallisuusnäkökohdat huomioiden henkilökohtaisesti vastaanoton aukioloaikoina tai täysin kontaktittomasti, jos niin toivot. Ravintolasulun aikanakin on mahdollista nauttia Koto Bistron antimista – toimitamme mielellämme ruokalistaltamme valitsemasi ruuat ja juomat huoneeseesi.
#turvallinenmajoitus #livionkey #hotel #visitpihtipudas #kotohotelli 

It is great to receive this kind of feedback, because taking care of the wellbeing of our customers guides all our activities. Particularly in these times, health-related safety is an essential part of wellbeing. That is why we have selected technical systems that provide our guests with as wide as possible an opportunity to select their preferred service concept: we either serve in person during the opening times of our reception - taking safety aspects into account, of course - or completely without contact if you so wish. It is also possible to enjoy Koto Bistro’s dishes even during the mandatory restaurant closure – we are happy to deliver your selection of dishes and drinks from our menu to your room. 
#safeaccommodation #safetravel #travelFinland #kotohotel #centralfinlandPihtiputaalla paistoi tänään aurinko täydeltä terältä – ja aurinkoinen tunnelma oli myös Koto Hotellissa, kun saimme vieraaksemme @pumanaiset energiset ja iloiset nuoret pelaajat. Kiitos piristävästä vierailusta ja tervetuloa uudelleen!
 
We had beautiful sunshine today in Pihtipudas – and the atmosphere was sunny also in Koto Hotel, when we had  @pumanaiset energetic and positive young volleyball players stay with us. Thank you for an energising visit and welcome again!Kivet ovat nyt lumen alla piilossa, mutta Pihtiputaan oma Virkamäen #kiilleliuskekivi näkyy talvellakin monien uunien ja takkojen pinnassa – ja myös kunnantalon ja kirjaston julkisivussa. Täältä louhittu #liuskekivi on kvartsipitoista ja kestävää. Kun tilanne sallii, kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan!
🤍
The stones are now hidden underneath the snow. but Pihtipudas’ own #Virkamäki #micaslate can be seen also in winter on the surfaces of many stoves and fireplaces – as well as on the exterior walls of the town hall and the library. The slate quarried here is quartziferous and durable. When the situation allows, it is worth a visit to see for yourself. 

#pihtipudas #centralfinland #keskisuomi #rock #kivilaji #virkamäenkivi #hotel #hotelli #kotohotelli #kotohotelLämmin ystävänpäivätervehdys kaikille teille seuraajillemme ja meillä vierailleille – ja teitä on paljon eri puolilla maata ja maailmaa. Olette meille tärkeitä ja tervetulleita aina uudelleen!
❤️
A warm Valentine’s Day greeting to every one of you our followers and all who have visited us - and there are many of you from all over Finland and the world. You are important to us, and always welcome back!

#ystävänpäivä #valentinesday #valentines #hotel #traveling #kotohotel #kotohotelli #matkailuKauniin #talvipäivä’n jälkeen kaunis #talviilta. 
#talvi #talvimaisema #keskisuomi #auringonlasku #lumi #kotohotelli #kotimaanmatkailu #matkailu
❄️❄️
Beautiful #winterevening after a beautiful #winter’day. 
#pocket_frozen #snow_perfection #total_winter #thebestoffinland #centralfinland #beautyofsuomi #fever_seasons_winter #travel #kotohotel#KotoHotelli ei ole Pihtiputaalla sattumalta, vaan siksi, että #Pihtipudas on helmi Suomen kuntakartalla. Täällä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paitsi rauhallisen ja turvallisen majoituksen myös hienoja #luonto- ja muita elämyksiä. Niiden taustalta löytyy kiehtovaa #historia’a ja koskettavia tarinoita – todellista pienen kunnan #supervoima’a! Tämän vuoden aikana nostamme sitä esille päivityksissämme. Ja kun tilanne sallii, kannattaa tulla paikan päälle tutustumaan!
🤍🤍
#KotoHotel is not in Pihtipudas by accident but because it is a pearl on the map of #Finland’s municipalities. Here, we can offer our customers not only peaceful and safe accommodation but also great #nature and other experiences. Fascinating #history and touching stories can be found behind them – real superpowers of a small #village! In the course of this year, we will highlight these in our posts. And when the situation allows, it is worth a visit to see for yourself!
#hotel #hotelli #centralfinland #keskisuomi #travelgram #traveling #matkailu #matkallakotimaasss#Pihtipudas on myös #hiihtopitäjä! Latuja on moneen makuun, ja tänään saimme kauniiseen metsämaisemaan perinteisen ladun. Tasaisin #latu on jäällä. Perinteisen ja vapaan tyylin #hiihto on ollut mahdollista jo pitkään #kotohotelli'n lähellä olevalla valaistulla ladulla. Tervetuloa #hiihtoreissu’lle tai vaikka yhdistetylle etätyö- ja hiihtelyjaksolle! #hotelli #hiihtomatka #keskisuomi #matkallasuomessa 
❄️❄️❄️
Pihtipudas is also a #skiingvillage! We have #skitracks for every taste, and today, a traditional style ski track was finished in a beautiful forest setting. The most even ski track is on the ice. Traditional and free style skiing has already been possible for some time on a lighted ski track close to #kotohotel.  You are welcome for a #skiingholiday, or maybe for a combined skiing and remote work period! #hotel #skiing #centralfinland #outdooradventures #crosscountryskiing #outdoorfinlandKiitos palautteesta! Olemme saaneet paljon kiitosta niin #avainkaruselli’stamme kuin turvallisuudesta laajemminkin. Ne ovat meille kunnia-asioita jatkossakin. #palaute #hotelli #matkailu #turvallisuus #keskisuomi #pihtipudas
🗝🗝🗝
Thank you for the #feedback! We have received a lot of positive comments for both our #keycarousel and for our #security in general. They will be a matter of honour for us also in the future. #hotel #traveling #centralfinland

Find us!

Click here for directions.

Koto Uutiset


You are now subscribed